Denizli'de 5 evi soyan hırsızlık şüphelisi kıskıvrak yakalandı!

Denizli’de 5 ayrı evden hırsızlık yaptığı belirlenen şüpheli şahıs polis tarafından tespit edilerek yakalandı.
Denizli'de 5 evi soyan hırsızlık şüphelisi kıskıvrak yakalandı!

DENİZLİ (İHA) – Denizli’de 5 ayrı eve hırsızlık amacıyla girip bu evden maddi değeri olan çok sayıda hırsızlık malı olabilecek şeyleri çalan şahıs sıkı bir takip ile yakalandı. 2023 yılından itibaren düzensiz aralıklarla Denizli’de farklı farklı 5 evde hırsızlık olayı meydana geldi. Evde ikamet edenlerin paralarını, ziynet eşyalarını ve değeri olan malzemeleri çalan şahıs için Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattılar.

POLİSLERDEN KAÇAMADI!

Başlatılan çalışmada hırsızlık olayının faili çeşitli araştırmalarla belirlendi. Ardından ise operasyon için düğmeye basıldı. Denizli’de 5 ayrı evden hırsızlık yapan bu şahıs polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

TUTUKLANDI!

Denizli’de 2023 yılından itibaren meydana gelen 5 farklı ikamet hırsızlığında toplamda 9 bin 200 TL para, altın ve kurusıkı tabanca çalan ve 2 ayrı konut dokunulmazlığı ihlali suçunun faili Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri tarafından tespit edildi. Kimliği tespit edilen şüpheli polis ekipleri tarafında kıskıvrak yakalandı. Konut dokunulmazlığını ihlal ve hırsızlık suçlarından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık ve konut dokunulmazlığı suçlarından tutuklanan şahsın yargılamasına ayrıca devam edilecek. Konut dokunulmazlığı suçunu iki defa işleyen şahsın sadece bu suçlardan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istenecek. Ayrıca hırsızlık nedeniyle de ceza alacak şahsın uzun süre cezaevinde kalması bekleniyor.