Denizli’de 25 yaşındaki motokuryenin ölümüne sebep olan sürücü aranıyor

Denizli'de 25 yaşındaki motokuryeye aracı ile çarpıp ölümüne sebep olan sürücü her yerde aranıyor. Aktarılan son habere göre kazaya karışan aracın sürücünün olay yanında yolcu konumunda olduğu öğrenildi. Detaylar haberimizde..
Denizli’de 25 yaşındaki motokuryenin ölümüne sebep olan sürücü aranıyor

Olay Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana geldi. Gece 01.00'de gelen siparişi teslim etmek için yola çıkan 25 yaşındaki motokuryeye hatalı sollama yapan araç çarptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan motokuryenin acı haberi geldi.

Olaydan sonra kaza yerinden kaçan araç sahibi kadının olay anında yolcu konumunda olduğu öğrenildi. Sürücü ise her yerde aranıyor.

ARAÇ SAHİBİ YOLCU KONUMUNDAYMIŞ

Denizli'de siparişi teslim etmeye giderken, hatalı sollama yapan otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden motokuryenin ölümüne neden olan sürücü her yerde aranıyor. Kazanın ardından olay yerinden kaçan ve kısa bir süre sonra yakalanan araç sahibi kadının, kaza anında yolcu konumunda bulunduğu öğrenildi.

HATALI SOLLAMA YAPTIĞI İDDİA EDİLİYOR

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Kınıklı Mahallesi Üniversite Caddesi'nde meydana gelen kazada; bir dönercide çalışan 25 yaşındaki motokurye Aziz Soysaç, saat 01.00 sıralarında gelen paket siparişini yerine ulaştırmak için motosikletiyle yola çıktı. Aziz Soysaç, kullandığı motosikletle seyir halindeyken Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliye Camisi yakınlarında karşı yönden gelen ve hatalı sollama yaptığı ileri sürülen otomobille kafa kafaya çarpıştı.

aw172698-05.jpg

MOTOKURYE AĞIR YARALANDI

Çarpmanın şiddetiyle savrularak otomobilin ön camını parçalayan Aziz Soysaç ağır yaralanırken; paramparça olan motosikletinin parçaları ise 50 metrelik bir bölgeye saçıldı. Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Durumu ağır olan Aziz Soysaç, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Pamukkale Üniversite Hastanesi'ne kaldırıldı. Motokurye, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ekmek parası için çalışan motokurye Aziz Soysaç'ın ölümüne neden olan sürücü, kazanın ardından olay yerinde firar etti. Bölgeden yaya olarak uzaklaşan, araçta telefonu ve ruhsatı bulunan Nevin G. ise ekiplerin çevrede yaptığı araştırma sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Araç sahibi Nevin G.’nin kaza anında araçta yolcu konumunda bulunduğu ifade edildi. Aracın sürücüsü ise her yerde ekipler tarafından aranıyor.