Denizli'de 110 km hızla makas atan sürücü canından oluyordu!

Denizli'de aşırı hızlı gittiği iddia elen araç sürücüsü makas atmaya çalışırken trafik kazasına neden oldu.
Denizli'de 110 km hızla makas atan sürücü canından oluyordu!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Hasan Gönlüm Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında aşırı hızlı olduğu iddia edilen araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek trafik kazasına neden oldu. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü önce park halindeki araca sonrasında ise yolda seyreden bir başka araca çarptı.

Peş peşe yaşanan çarpışmanın etkisi ile araç hurda haline dönerken sürücü ise içerisinde sıkıştı. Kazayı gören diğer kişilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edilirken itfaiye erlerinin uzun uğraşları sonucunda sürücü sıkıştığı yerden çıkartıldı.

DENİZLİ'DE AŞIRI HIZLI SÜRÜCÜ TRAFİK KAZASINA NEDEN OLDU!

Denizli’de 110 kilometre hızla makas atarken direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü önce park halinde bulunan otomobile, ardından ise seyir halindeki başka bir araca çarparak durabildi. Hurdaya dönen aracın içerisinde sıkışan sürücü, ölümden kıl payı kurtuldu.

denizli-1.jpg

Olay, Merkezefendi ilçesine bağlı Hasan Gönlüm Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; şehir merkezinde 110 kilometre hızla ilerleyen Alper Y. (24) idaresindeki 35 ASB 506 plakalı Tofaş marka otomobil, sürücüsünün akan trafikte makas atmaya çalıştığı anlarda kontrolden çıktı.

denizli-2.jpg

Hızla savrulmaya başlayan otomobil, önce park halinde bulunan 34 FEG 59 plakalı araca, ardından ise aynı yöne seyir halinde olan Ö.A.'nın kullandığı 20 ABM 006 plakalı araca çarparak durabildi. Tofaş marka otomobil çarpmanın etkisiyle hurdaya dönerken, diğer araçta yaralanan Ö.A. çevredeki vatandaşların müdahalesi ile araçtan çıkartıldı.

denizli-3.jpg

Olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi vatandaşlar tarafından kurtarılan Ö.A.’ya gerçekleştirdi. Aşırı hızla makas atmaya çalışırken kazaya neden olan Alper Y., büyük hasar alan aracın içerisinde sıkıştı. Denizli Büyükşehir itfaiyesi ve sağlık ekipleri araçta sıkışan sürücüyü kurtarmak için büyük bir mücadele verdi.

denizli-4.jpg

Uzun uğraşlar sonucu metal yığınına dönen araçtan çıkarılan Alper Y. ve yaralı diğer sürücü ambulanslarla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı ifade edildi. Kaza nedeniyle caddede trafik yoğunluğu oluşurken araçların kaldırılmasının ardından trafik yeniden eski akışına döndürüldü.