Çivril'de ev ve ahırlar yandı! 30 küçükbaş hayvan telef oldu

Denizli2nin Çivril ilçesinde akşam saatlerinde 2 ev ve 1 ahırı etkileyen yangın çıktı. Çıkan yangında 30 adet küçükbaş hayvanın telef olduğu öğrenildi.
Çivril'de ev ve ahırlar yandı! 30 küçükbaş hayvan telef oldu

Çivril'de ev ve ahırlar yandı! 30 küçükbaş hayvan telef oldu - Denizli’nin Çivril ilçesinde akşam saatlerinde çıkan yangında 2 ev ve 1 ahır kullanılamaz hale gelirken, 30 küçükbaş hayvan telef oldu. Olayın ardından detaylar da ortaya çıktı.

KOCAKAYA MAHALLESİ'NDEKİ 2 EV VE 1 AHIR ETKİLENDİ

Yangın Çivril ilçesinin Kocayaka Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Kocakaya Mahallesi'nde yaşayan Hasan Çilimli’nin evinde akşam saatlerinde yangın çıktı. İlk müdahaleyi komşu ve köylünün yaptığı yangın kontrolden çıkarak yan tarafta bulunan ev ve ahıra sıçradı.

Durum hemen itfaiye ekiplerine bildirildi ve olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alınan yangın söndürüldü.

SOĞUTMA ÇALIŞMASININ ARDINDAN ORTAYA ÇIKTI

Soğutma çalışmalarının ardından yapılan ilk tespitte evler kullanılmaz hale gelirken ahırda bulunan 30 koyunun telef olduğu belirlendi.

Yangın ile ilgili olarak inceleme başlatılırken yangının ilk belirlemelere göre elektrik kontağından çıktığı iddia edildi. Hayvanların telef olması köy halkını hayli üzerken can kaybı yaşanmaması ise teselli oldu.