Borcu yüzünden canına kıydı

Uşak'ta değişik dönemlerde yerel televizyonlarda değişik pozisyonlarda çalıştıktan sonra, iki yıldan beri inşaat sektöründe çalışan 2 çocuk babası Özgür Ş. tabancayla başına ateş ederek canına kıydı.
Borcu yüzünden canına kıydı

Edinilen bilgiye göre, evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Özgür Ş. isimli genç Cuma gecesi yanında bulunan bir arkadaşı ile birlikte yeni yapılan hal binası yakınlarına alkol almaya gitti. Özgür Ş. isimli genç arkadaşının tuvalet ihtiyacı için araçtan ayrıldığında yanında bulunan tabanca ile başına ateş ederek intihar etmek istedi.

Silah sesi üzerine arabaya koşan arkadaşı durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar sonrası olay yerine ulaşan sağlık ekipleri Özgür Ş.'yi ağır yaralı olarak Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Acil sevisteki ilk müdahlesinin ardından ameliyata alınan Özgür Ş. daha sonra yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Özgür Ş.'nin Cumartesi gecesi saat 02.30 sıralarında kaybettiği ve Özgür Ş.’nin cenazesinin otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği öğrenildi.

Özgür Ş’yi intihara sürükleyen sürecin, maddi yönden sıkışması sonucu tefecilerden borç alması ile başladığı ve aldığı borcun yarısını ödeyen Özgür Ş.’nin tefecilerin sürekli kendisini sıkıştırması üzerine intihara yöneldiği iddia edildi.