Birlikte olduğu kadını kaçırdığı için öldürmüş

Uşak’ta sokak ortasında önce darp edilen, ardından silahla vurulan ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Onur Soyak’ın kadın meselesi yüzünden öldürüldüğü iddia edildi.
Birlikte olduğu kadını kaçırdığı için öldürmüş

Bu sabah saat 07.00 sıralarında Merkez Işık Mahallesi Topaç Sokak’ta bir grup tarafından önce darp edilip sonra ateşli silahla vurularak yaşamını kaybeden Onur Soyak (33) cinayetinde detaylar netleşmeye başladı.

İddialara göre; zanlı Ö.K. (22) ve Özgür Soyak, ikisi de Sivaslı ilçene bağlı Eldeniz. köyündendi. Geçtiğimiz Çarşamba günü Onur Soyak ve Ö.K. yaklaşık 2 yıldır birlikte yaşadığı kadın, birlikte kaçarak Uşak’a geldi.

Bu duruma çok sinirlenen Ö.K. ve arkadaşları M.K, G.K. ve İ.S. Onur Soyak ve onunla kaçan kadını aramaya başladı.

Bu sabah, Uşak merkeze bağlı Işık Mahallesi Topaç Sokak üzerinde Onur Soyak ile karşılaşan grup Soyak’a saldırarak darp etmeye başladı. Daha sonra silahla ateş ederek Onur Soyak’ı ağır yaralayarak kaçtılar. Onur Soyak hastanede yaşamını yitirdi.

Yakalanan Ö.K.’nin Onur Soyak’ı birlikte olduğu kadını kaçırdığı için öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Ö.K.’nin de 2 yıldır birlikte yaşadığı kadını, Eldeniz Köyüne komşu Cinoğlu köyünde başka bir erkekle yaşarken kaçırarak köyüne getirdiği belirtildi.