Aydın'daki kazada yaralanan genç kadın 22 günlük yaşam savaşını kaybetti!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde 10 Nisan’da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 28 yaşındaki T.A. 22 gündür verdiği yaşam savaşını kaybetti.
Aydın'daki kazada yaralanan genç kadın 22 günlük yaşam savaşını kaybetti!

DENİZLİ (İHA) – Aydın’ın Nazilli ilçesinde 10 Nisan tarihinde bir trafik kazası meydana gelmişti. Bu kaza araç sürücüsü araçtan yola fırlayarak hayatını kaybetmişti. 28 yaşındaki T.A. ise yaralanan 3 kişi arasında bulunuyordu.

Nazilli Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınan T.A. 22 gün boyunca yaşam mücadelesi verdi. Ancak bu 22 günlük mücadelenin sonunda T.A. hayatını kaybetti. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatta tutunamayan T.A. bugün düzenlenen cenaze töreni ile Denizli’de toprağa verildi.

10 NİSAN’DA KAZA OLMUŞTU!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde 10 Nisan günü meydana gelen kazada; A.Ö. yönetimindeki kamyonet, sürücüsünün henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi Aydın - Denizli Karayolu Organize Sanayi Kavşağındaki refüje çarpıp takla attı. Metrelerce sürüklenen kamyonet, ağaçlara çarparak durabildi. Araç sürücüsü A.Ö., araçtan yola fırlayarak olay yerinde hayatını kaybederken, yolcu konumunda bulunan M.C., C.A. ve T.A. ise yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan 28 yaşındaki T.A., 22 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayan T.A.’nın ölüm haberini alan ailesi ve tüm sevenleri yasa boğulurken kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi. T.A., Asri Mezarlık Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

22 gün boyunca tedavi altında olan T.A.’nın iyileşeceğini uman ailesi büyük bir acı ile karşı karşıya kaldılar. Acılı aileyi yakınları teselli ederken cenaze töreninde güçlükle ayakta durabildikleri görüldü.