Aydın'da yaşlı çiftçi tarla yolunda hayatını kaybetti!
Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde oldukça talihsiz bir kaza meydana geldi. Arazisine çalışmaya gitmek için traktörü ile yola çıkan 75 yaşındaki S.Ç. traktörün devrilmesi ile hayatını kaybetti. Yaşlı adamın traktörün altında kalarak can verdiği belirlendi.
Kazanın meydana gelmesi ile beraber çevrede bulunan vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ettiler. Bu ihbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekibi yapılan ilk incelemede yaşlı adamın kaza olur olmaz hayatını kaybettiği tespit etti.
TARLAYA GİDERKEN CANINDAN OLDU!
Olay, Bozdoğan ilçesi Güneyyaka Mahallesi'nde saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre traktör sürücüsü S.Ç. (75), tarlasına girmek için evden çıktı. Traktörü ile seyir halinde olan yaşlı adam, tarla yolunda traktörün devrilmesi sonucu altında kaldı.
İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, 75 yaşındaki S.Ç.’nin, olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. S.Ç.’nin ani ölümü sevenlerini yasa boğarken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Başlatılan soruşturmanın rutin bir soruşturma olduğu öğrenildi. Hem yaşlı adamın yaptığı kaza hem de hayatını kaybetmesinde herhangi bir şüpheye mahal verecek bir durum olmadığı belirlendi. Soruşturmanın kısa bir süre içerisinde karar bağlanması bekleniyor.
Kaynak: