Aydın'da trafik kazasında motosiklet araca ok gibi saplandı!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir motosiklet hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile motosiklet araca ok gibi saplandı.
Aydın'da trafik kazasında motosiklet araca ok gibi saplandı!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir trafik kazası meydana geldi. Seyir halindeki motosiklet ara yoldan çıkan hafif ticari araç ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile motosiklet ticari araca ok gibi saplanıp kaldı.

Kaza sonrasında ise ilginç bir görüntü ortaya çıktı. Motosiklet sürücüsü taklalar atarak yere düşerken kazadan sonra hiçbir şey olmamış gibi kalkarak yürümeye başladı. Sağlık ekiplerinin kontrolünde ise motosiklet sürücüsünün el bileğinde kırık tespit edildi.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir motosiklet, ara yoldan çıkan ticari araca çarpışmanın şiddeti ile ok gibi saplanırken, takla atıp yere düşen motosiklet sürücüsü kazanın şoku ile hiçbir şey olmamış gibi kalkıp yürüdü. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Kaza, öğle saatlerinde yeni Sanayi Mahallesi 1002 Sokak ile 523 Sokak'ın birleştiği noktada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Y.G. idaresindeki motosiklet, ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet araca ok gibi saplanırken, sürücüsü ise taklalar atarak yere düştü. Motosiklet sürücüsü Y.G. yere düştükten hemen sonra olayın şoku ile ayağa kalkarak yürümeye başladı. Kaza ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. El bileğinde kırık olduğu tespit edilen motosiklet sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı

Nazilli’de motosikletin araca ok gibi saplandığı kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Motosikletin araca çarpması ve sürücüsünün takla atarak yere düşüp ayağa kalkması kameraya yansıdı.

Kaza ile alakalı olarak polis tarafından soruşturma yürütüldüğü bildirildi. Kazanın neden olduğunun tespiti ile soruşturmaya yön verileceği bildirildi. Bunun için hem motosiklet sürücüsünün hem de hafif ticari aracın sürücüsünün ifadelerine başvurulacağı belirtildi.