Aydın'da trafik kazasında 2'si ağır 7 kişi yaralandı!

Aydın – Muğla Karayolu üzerinde iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 2’si ağır olmak üzere toplamda 7 kişi yaralandı.
Aydın'da trafik kazasında 2'si ağır 7 kişi yaralandı!

AYDIN (İHA) - Aydın – Muğla Karayolu üzerinde Yenipazar Kavşağında feci bir trafik kazası meydana geldi. İki otomobilin karıştığı kazanın nedeni henüz belirlenemedi. Kaza neticesinde araçlardan birisi aldığı darbe ile savrularak orta refüje çıktı.

Trafik kazasının gerçekleşmesi ile beraber kazayı görenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundular. İhbar neticesinde bölgeye gelen ekipler kazaya müdahale ettiler. Sağlık ekipleri iki araçtan toplam 7 kişiyi yaralı olarak araçlardan çıkarıp ilk müdahalelerini yaptılar. Sonrasında ise yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar.

İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Kaza, Aydın-Muğla Karayolu üzerinde bulunan Yenipazar Kavşağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, iki otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle bir araç orta refüje çıktı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada 2’si ağır 7 kişi yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaza ile alakalı olarak başlatılan soruşturma kapsamında görevlendirilen polisler kaza yerinde inceleme yaptılar. Yapılan incelemede kazaya ilişkin rapor hazırlanırken yaralılardan alınacak olan ifadeler ile kazanın nasıl olduğu biraz daha netleşecek. Kazada kusurlu olan taraf hakkında işlem yapılması beklenirken yaralılar arasında bulunan 2 kişinin durumlarının ağır olduğu belirtildi.