Aydın'da trafik kazası! 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti!

Aydın’da gerçekleşen trafik kazasında 10 yaşındaki bir çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Aydın'da trafik kazası! 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti!

Aydın’ın Didim ilçesinde ölümlü bir trafik kazası meydana geldi. Didim-Söke yolu üzerinde gerçekleşen trafik kazasında ticari araç ile kamyonet çarpıştı. Çarpışmanın neticesinde araçlarda bulunanlar yaralanırken üzücü haber hastaneden geldi. Araçtan yaralı çıkarılan 10 yaşındaki bir çocuk hastaneye kaldırıldı ama yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Didim-Söke yolunda meydana gelen trafik kazasında yaralanan 10 yaşındaki çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

KAMYONET KAVŞAKTAN ÇIKAN ARACA ÇARPTI!

Kaza; Didim-Söke yolu Uslu Sitesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Didim’den Söke'ye gitmekte olan ve pazarcı olduğu öğrenilen E.T (24) yönetimindeki 16 CCU 18 plakalı kamyonet ile kavşaktan çıkış yapan Ş.K.A (70) yönetimindeki 34 GC 4821 plakalı ticari araçla çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle ticari araç refuje çıktı. Kazada ticari otomobil sürücüsü Ş.K.A ile araçta yolcu olarak bulunan eşi B.K (66) ile torunları M.E (10) yaralandı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ!

Kazayı gören diğer sürücüler durumu emniyet güçlerine ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralılar ambulansla Didim Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan torun B.K hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazayla ilgili soruşturma sürerken emniyet ekipleri kazaya dair bir rapor hazırlıyorlar. Bu raporda kazanın ana nedeni ve kusurun hangi tarafta olduğu tespit edilecek. Kazanın ölümlü olmasından dolayı da savcılık soruşturmasına göre araç şoförleri hakkında adli işlem yapılabilecek.