Aydın'da kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen kişi linç edildi

Aydın'da 12 yaşında olduğu öğrenilen bir kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen 25 yaşındaki genç vatandaşlar tarafından adeta linç edildi.
Aydın'da kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen kişi linç edildi

Aydın İncirliova'da dün akşam hareketli saatler yaşandı. İncirliova ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Aykut Ozan Caddesi'nde gece yarısı yaşanan olayda 25 yaşında olduğu öğrenilen bir genç mahalleliler tarafından komalık edilene kadar dövüldü.

Gencin 12 yaşında olan küçük bir kız çocuğunu taciz ettiği ve bu nedenle mahalleliler tarafından dövüldüğü idida edildi. Tacizci olduğu iddia edilen kişiye mahalleli tarafından ibret olması açısından meydan dayağı atıldığı belirtilirken bu esnada balkona çıkan bazı kişilerin de dayak atan gruba alkış ve ıslıklarla destek verildiği görüldü.

TACİZCİ OLDUĞU İDDİA EDİLEN GENCE MEYDAN DAYAĞI!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde bir kız çocuğunu taciz ettiği ileri sürülen şahıs, mahalle sakinleri tarafından öldüresiye dövüldü. Sokak ortasında şahsı komalık edinceye kadar döven şahısları balkona çıkan vatandaşlar da alkışladı. Olay, İncirliova ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Aykut Ozan Caddesi'nde gece yarısı yaşandı.

aydin-1.jpg

Edinilen bilgiye göre, 12 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz ettiği ileri sürülen 25 yaşlarındaki şahsı yakalayan mahalle sakinleri dövmeye başladı. Olayı öğrenen bazı kişilerin de müdahil olduğu olayda, mahalledeki diğer vatandaşlar da şahsı darp etti. Meydan dayağı attıkları şahsı darp ederken görüntü çektiren vatandaşlar, tacizci olduğunu ileri sürdükleri şahsın durumunun ibret olmasını istediler. Balkona çıkan vatandaşların ise şahsı döven kişileri alkışladığı görüldü.

Mahalle sakinleri tarafından öldüresiye dövülen kişinin daha sonra yapılan ihbar üzerine polis ekiplerine teslim edildiği açıklandı. Güvenlik güçlerinin olay hakkında geniş çaplı soruşturma başlattığı açıklanırken iddiaların gerçek olup olmadığı araştırılmaya başlandı.