Aydın'da firari uyuşturucu taciri operasyonla yakalandı

21 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan uyuşturucu taciri Aydın’ın Nazilli ilçesinde tespit edilen ikametine yapılan operasyonda kıskıvrak yakalandı.
Aydın'da firari uyuşturucu taciri operasyonla yakalandı

AYDIN (İHA) – Güvenlik kuvvetlerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarına ara verilmiyor. İnsanları zehirleyerek maddi kazanç temin eden zehir tacirleri polisin takibinden kaçamıyorlar. Son olarak Aydın’ın Nazilli ilçesinde 21 yıllık kesinleşmiş hapis cezasına rağmen uyuşturucu ticareti yapan firari şahıs yakalandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri firari zehir tacirinin yerini tespit etmiş ve bir süredir de takip altına almıştılar. Şahsın evini ablukaya alan ekipler eve bir operasyon düzenlediler. Düzenlenen operasyonda şahıs evinde kıskıvrak yakalandı.

POLİSTEN KAÇIŞ YOK

Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri başarılı bir operasyona daha imza attı. Yeşil Mahalle’de Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Suçu’ndan 21 Yıl 6 Ay hapis cezası ile aranan ve uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen A.D isimli şahsı haftalardır takibe almıştı. Dün gece zehir tacirinin saklandığı evi tespit ederek ablukaya alan ekipler operasyon için düğmeye bastı.

İkamette yapılan adli aramada zehir taciri saklanmış olduğu yerde kıskıvrak yakalandı. Şüpheli şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken hakkında Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Suçu’ndan adlı işlem başlatıldığı bilgisine ulaşıldı.

Şahıs hakkında yeni bir ek yargılamanın yapılacağı bildirildi. Daha önce 21 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs uyuşturucu ticaretine devam ettiği için bu suçtan bir daha yargılanacak. Şahsa verilecek olan yeni hapis cezası 21 yıllık hapis cezasının üzerine eklenerek infaz edilecek.