Aydın'da evde çıkan yangında yatalak kadın feci şekilde can verdi!

Aydın’ın Germencik ilçesinde bir evde çıkan yangının ortasında kalan yatalak kadın hayatını kaybetti.
Aydın'da evde çıkan yangında yatalak kadın feci şekilde can verdi!

Aydın’ın Germencik ilçesinde oldukça feci bir can kaybı yaşandı. Müstakil bir evde şu ana kadar belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çıkan yangına komşuların ihbarı ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale etse de oldukça üzücü bir can kaybı yaşandı.

Yangın çıkan evde yaşayanlar arasında yatalak bir kadın olduğu da tespit edildi. Yangın sırasında evde yalnız olan yatalak kadın alevler arasında kaldı ve dışarıya çıkamadı. Talihsiz kadının cansız bedelini itfaiye ekipleri evden dışarıya çıkardılar.

Yangın, Turanlar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.C.’ye ait evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden alevlerin yükseldiğini gören komşular durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

TALİHSİZ ÖLÜM!

İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale etti. Ekiplerin uğraşları sonucu yangın kontrol altına alınırken, yatalak olduğu öğrenilen D.C. (46) alevlerin arasında kalarak hayatını kaybetti.

D.C.’nin cansız bedeni gerekli olay yeri inceleme çalışmalarının ardından otopsi için Aydın Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken itfaiye ekiplerinin yangın raporunu tamamlamaları bekleniyor. Yangının çıkış sebebi tespit edildikten sonra olayda şüpheli bir durum olup olmadığına bakılacak.