Aydın'da emekli polis silahla apartman görevlisini ağır yaraladı!

Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşayan emekli bir polis daha önce tartışma yaşadığı apartman görevlisini silah ile vurup ağır yaralanmasına neden oldu.
Aydın'da emekli polis silahla apartman görevlisini ağır yaraladı!

Aydın’ın Efeler ilçesinde silahla yaralama olayı meydana geldi. Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Ulukent Sitesi’nde yaşanan olayda emekli bir polis daha önce apartman görevlisi ile tartışma yaşadı. Yeniden apartman görevlisi ile karşılaşan emekli polisin tartışmayı devam ettirdiği bildirildi. Bu sırada silahına davranan emekli polisin apartman görevlisini ağır yaraladığı belirtildi.

Olay yerine ihbar üzerine gelen ekipler derhal müdahalede bulundular. Polisler emekli polisi gözaltına alırken sağlık ekibi de ağır yaralanan apartman görevlisine müdahale etti. Apartman görevlisinin ağır yaralanmasından dolayı hemen hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

OLAY NASIL OLDU?

Olay, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Ulukent Sitesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sitede oturan emekli polis A.K., daha önce tartışmış olduğu apartman görevlisi Ö.Y.'yi henüz bilinmeyen bir nedenle silahla yaraladı.

Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olayda ağır yaralanan apartman görevlisi hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası evine giden emekli polis, gözaltına alındı.

Apartman görevlisi Ö.Y.’nin Ulukent Sitesi'nde 23 yıldır çalıştığı ve herkesle arasının iyi olduğu öğrenilirken, emekli polisin ise psikolojik sorunları olduğu iddia edildi.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi. Apartman görevlisinin tedavisi devam ederken hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Psikolojik sorunları iddia edilen emekli polisin akıl sağlığının yerinde olup olmadığına ilişkin doktor raporunun alınması bekleniyor. Cezai ehliyeti olması durumunda emekli polisin tutuklanarak cezaevine gönderilmesi bekleniyor.