Aydın'da 3 katlı villanın çatısından düşen yaşlı adam feci şekilde can verdi!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde üç katlı bir villanın çatısına tadilat için çıkan 72 yaşındaki adam düşerek hayatını kaybetti.
Aydın'da 3 katlı villanın çatısından düşen yaşlı adam feci şekilde can verdi!

AYDIN (İHA) – Aydın’ın Kuşadası ilçesinde 72 yaşındaki adamın üç katlı villanın çatısından düşerek hayatını kaybetmesi şoku yaşanıyor. Villanın çatısına tadilat için çıkan adam bir süre sonra dengesini kaybederek aşağıya düştü.

Villanın bahçesine düşen yaşlı adamı görenler hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ettiler. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri kısa bir süre içerisinde geldiler. Sağlık ekipleri hemen yaşlı adamın sağlık durumunu kontrol ederek işe başladılar. Yapılan ilk kontrolde yaşlı adamın o sırada hayatını kaybetmiş olduğu tespit edildi.

VİLLANIN ÇATISINDAN DÜŞTÜ!

Olay, Kuşadası ilçesi Kadınlar Denizi Mahallesi'nde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 3 katlı bir villanın çatısına tadilat yapmak için çıkan 72 yaşındaki O.K., bir anda dengesini kaybederek aşağıya düştü.

Villanın bahçesinde hareketsiz yatan O.K.’nin bedenini görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde şahsın yaşamını yitirdiğini belirlediler. O.K.’nin cesedi otopsi yapılması için İzmir Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı. Yapılacak olan otopsi ve olay yeri inceleme ekiplerinin raporu ile meydana gelen ölümde herhangi bir şüphe olup olmadığına bakılacak. Soruşturma çerçevesinde olayın bir düşme olduğu tespit edilirse dosyanın kapatılacağı bildirildi.

Öte yandan yapılacak olan otopsinin ardından yaşlı adamın cenazesi ailesine teslim edildikten sonra cenazesi toprağa verilecek. Yaşlı adamın cenazesi için İzmir Adli Tıp’tan haber beklenmeye başlandı.