Aydın Kuşadası'nda 37 yaşındaki şahıs evde ölü bulundu

Kuşadası'nda evinde rahatsızlanan genç gelen ambulansla hastaneye gitmeyi kabul etmedi. Bir süre sonra 37 yaşındaki gencin hayatını kaybettiği belirlendi.
Aydın Kuşadası'nda 37 yaşındaki şahıs evde ölü bulundu

AYDIN (İHA) - Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan 37 yaşındaki genç akşam saatlerinde evinde rahatsızlandı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Burada ambulans ekibi tarafından yapılan ilk müdahale sonrası EKG çekilen M.A.'ya hastaneye gitmesi tavsiye edildi.

Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen M.A. sağlık ekibinin gitmesinin ardından bir süre sonra yatağında fenalık geçirdi. Ev arkadaşı yaşanan olaylar sonrasında bir kere daha sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine tekrar gelen sağlık ekipleri M.A.'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine olay yerine gelen adli tıp doktoru ölümü şüpheli bularak otopsi talep etti.

37 YAŞINDAKİ GENCİN ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ BULUNDU!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde 37 yaşındaki şahıs gece saatlerinde evinde ölü olarak bulundu. Olay, Yüksel Yalova Caddesi Barış Sitesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir mağazada çalışan 37 yaşındaki M.A., gece saatlerinde rahatsızlandı.

Ev arkadaşı ile birlikte yaşadığı öğrenilen M.A.’nın arkadaşı durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. Olay yerine gelen ambulans ekiplerinin M.A.’ya Elektrokardiyografi (EKG) çektiği ve hastaneye gitmesi gerektiğini söylediği ileri sürüldü. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen M.A., bir süre sonra yatakta yatarken bir anda fenalık geçirdi.

aydin-2.jpg

Ev arkadaşları durumu tekrar 112 acil çağrı merkezine bildirdi. Olay yerine tekrar gelen sağlık ekipleri 37 yaşındaki M.A.’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme çalışmalarının ardından olay yerine gelen Adli Tabip doktoru 37 yaşındaki gencin ölümünü şüpheli bularak otopsi talep etti.

Adli Tabip Doktoru tarafından ölümün şüpheli bulunması üzerine M.A.'nın cenazesi otopsi işlemlerinin gerçekleştirilmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Gencin ölümü büyük üzüntü yaratırken başlatılan soruşturmanın kapsamı genişletildi.