Aydın Didim'de yolcu otobüsü otomobile çarptı 4 kişi hayatını kaybetti

Didim'de meydana gelen trafik kazasında kavşaktan ana yola çıkan araca yolcu otobüsü çarptı. Binek araçta bulunan 4 kişi hayatını kaybetti.
Aydın Didim'de yolcu otobüsü otomobile çarptı 4 kişi hayatını kaybetti

Bayram dönüşü yollarda trafik yoğunluğu ne yazık ki pek çok kazaya da neden olmuştu. 9 günlük bayram tatilinin ağır bilançosu yürekleri yakarken bu kazalardan biri de Didim'de meydana geldi.

Tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği Didim'de meydana gelen trafik kazasında yolcu otobüsünün çarptığı binek araçta bulunan 4 kişiden biri olay yerinde, üçü ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yolcu otobüsünün ise ön kısmında hasar oluşurken sürücü ve yolcular kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

YOLCU OTOBÜSÜNÜN SÜRÜKLEDİĞİ ARAÇTAKİ 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!

Aydın'ın Didim ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaşamını yitirdi. Kaza, Didim-Söke karayolu Uslu Sitesi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Didim-İstanbul seferini yapan özel bir firmaya ait yolcu otobüsü ile kavşaktan ana yola çıkan E.A. yönetimindeki otomobil çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle otobüs, otomobili metrelerce sürükledi. Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim İtfaiye Amirliği ekipleri, otomobilde sıkışanları çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Ön kısmında hasar olan otobüsteki sürücü ve yolcular kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, otomobilde bulunan S.A. (43) ile A.S. (44) ve Y.S. (44) çifti ağır yaralı olarak ambulanslarla Didim Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Araçta sıkışan sürücü E.A. ise olay yerinde yaşamını yitirdi. Hastaneye kaldırılan sürücünün eşi S.A. ve A.S. ve Y.S. de hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza sonrasında cumhuriyet savcısı olay yerinde inceleme yaparken, Didim-Söke yolu trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla bölgeden kaldırıldı. Otobüsteki yolcular ise başka bir araçla bölgeden tahliye edildi.

44 yaşındaki sürücünün Didim'de oto yıkamacı esnafı olarak çalıştığı, diğer çiftin ise yine Didim'de bulunan bir okulda temizlik personeli olarak çalıştığı öğrenildi. İki ailenin yakında dünür olacakları öğrenilirken çiftin çocuklarının kaza haberi sonrası geldikleri Didim Devlet Hastanesi'nde aldıkları ölüm haberi sonrası göz yaşlarına boğulurken kaza hakkında geniş çaplı soruşturma başlatıldı.