Aydın Didim'de yasaklı madde taciri yakalandı

Didim'de yasaklı madde ticareti yaptığı tespit edilen şüpheli şahıs yakalanarak tutuklandı.
Aydın Didim'de yasaklı madde taciri yakalandı

Aydın Didim'de uyuştucu made ticareti yapma suçlaması ile yakalanan kişi tutuklandı. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü tarafından koordine edilen il genelindeki operasyonlar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Bu kapsamda Türkiye'nin gözde turizm beldesi olan Didim'de yasaklı madde ticareti yaptığından şüphelenilen bir şahıs emniyet mensupları tarafında yakından takip altına alındı. Didim Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda yasaklı madde ele geçirildi.

DİDİM'DE YASAKLI MADDE OPERASYONU!

Aydın'ın Didim ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan yakalanan şüpheli, tutuklandı. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde il genelinde uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, Didim’de uyuşturucu madde ticareti yapan bir şahıs emniyet güçlerince takibe alındı.

Didim Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmada Ç.K. adlı şüpheliyi yakaladı. Yapılan aramalarda ise 25,56 gram esrar maddesi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 58 bin TL ele geçirildi.

Güvenlik güçleri il genelinde operasyonalarına devam edeceklerini ifade ederken teknik takip sonucunda göz altına alınan şahıs ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliye'de yapılan işlemlerin ardından Ç.K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı ve ardından işlemleri yapılarak cezaevine sevkedildi.