Aydın Didim'de trafik kazası! 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Didik Söke yolunda meydana gelen trafik kazasında 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
Aydın Didim'de trafik kazası! 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Aydın Didim'de trafik kazası! 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti - Didim - Söke yolunda meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 10 yaşındaki çocuk hayatını kyabetti.

Söz konusu kaza Didim’den Söke'ye gitmekte olan ve pazarcı olduğu öğrenilen E.T (24) yönetimindeki 16 CCU 18 plakalı kamyonet ile kavşaktan çıkış yapan Ş.K.A (70) yönetimindeki 34 GC 4821 plakalı ticari aracın çarpışması sonucu oluştu. Ticari araçta eşi ve torunu ile seyir halinde bulunan sürücü yaralandı.

KAZADA YARALANAN 10 YAŞINDAKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ!

Didim-Söke yolunda meydana gelen trafik kazasında yaralanan 10 yaşındaki çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaza; Didim-Söke yolu Uslu Sitesi kavşağında meydana geldi.

aydin-1.jpg

Edinilen bilgiye göre; Didim’den Söke'ye gitmekte olan ve pazarcı olduğu öğrenilen E.T (24) yönetimindeki 16 CCU 18 plakalı kamyonet ile kavşaktan çıkış yapan Ş.K.A (70) yönetimindeki 34 GC 4821 plakalı ticari araçla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle ticari araç refuje çıktı.

aydin-2.jpg

Kazada ticari otomobil sürücüsü Ş.K.A ile araçta yolcu olarak bulunan eşi B.K (66) ile torunları M.E (10) yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu emniyet güçlerine ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralılar ambulansla Didim Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

aydin-3.jpg

Ağır yaralanan torun B.K hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma devam ederken araçların olay yerinden çekici ile kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.