Aşırı hız ve ışık ihlali ölümü beraberinde getirdi

Uşak’ta meydana gelen kazada otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Aşırı hız ve ışık ihlali ölümü beraberinde getirdi

Edinilen bilgiye kaza Pazar günü 17:30 sıralarında Eski Gediz ile  Kuzey Çevre yolu kavşağında meydana geldi.

Görgü şahitlerinin iddialarına göre eski Gediz yolundan TOKİ istikametine seyir halinde olan 45 SU 823 plakalı motosiklet sürücüsü 28 yaşında ki Engin Yılmaz kırmızı ışık ihlali yaparak kavşaktan geçmek istedi.

Bu sırada Kuzey çevre yolundan Hacıkadem kavşağı istikametine  seyir halinde olan G.A. idaresindeki 64 BE 576 plakalı otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü 28 yaşındaki Engin Yılmaz ile çarpışmanın etkisi ile takla atan otomobil sürücüsü G.Ş.  yaralandı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesinden sonra olay yerine sevk edilen 112 Acil yardım ambulansı ile ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsü 28 yaşındaki Engin Yılmaz’ın motosiklet ehliyetinin olmadığı ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenilirken, otomobil sürücüsü G.A.’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı,  kaza sırasında alkollü olduğu ve ehliyetine el konulduğu öğrenildi.