Afyonkarahisar'da yolcu treni ile tır çarpıştı!

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde facianın eşiğinden dönüldü. Yolcu treni ile bir tırın çarpışması şekilde gerçekleşen trafik kazasında şans eseri kimse hayatını kaybetmedi.
Afyonkarahisar'da yolcu treni ile tır çarpıştı!

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde yürekleri ağızlara getiren bir trafik kazası meydana geldi. Ablak köyü yakınlarında bulunan hemzemin geçitte Eskişehir – Denizli seferini yapan yolcu treni ile bir tır çarpıştı. Kaza nedeniyle trende bulunan yolcular büyük bir korku yaşadılar.

TIR SÜRÜCÜSÜ YARALANDI!

Kazanın olmasının ardından bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tır içerisinde bulunan sürücüyü araçtan yaralı olarak çıkardılar. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye götürülen tır sürücüsü tedavi altına alındı. Trende ise herhangi bir yaralanma olayı gerçekleşmedi.

KAZA NASIL OLDU?

Edinilen bilgilere göre, Eskişehir - Denizli seferini yapan yolcu treni, İhsaniye ilçesine bağlı Ablak köyü yakınlarındaki hemzemin geçitte S.E'nin kullandığı tıra çarptı. Kazanın ardından ihbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada hafif yaralanan tır sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

Kazanın ardından olay yerine gelen jandarma ekibi ise kazaya dair bir soruşturma yürütmeye başladı. Kazanın gerçekleşme nedeni ile alakalı olarak inceleme yapan ekibin hazırlayacağı rapor adli makamlara iletilecek. Adli makamlar ise kazaya ilişkin bir yargılama olup olmayacağına karar verecekler.