Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü kazası! 17 yaralı

Afyonkarahisar yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı. Kaza nedeniyle 17 kişi yaralanırken yolcular büyük panik ve korku yaşadı.
Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü kazası! 17 yaralı

AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü ile kamyonetin çarpışması sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazaya karışan kamyonet paramparça olurken olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık görevlisi sevk edildi.

Kazazedelere ilk müdahale olay yerinde yapılırken durumu ağır olan 3 yaralı ile toplam 17 kişi gelen ambulanslarla yakın hastanelere sevk deildi. kaza nedeni ile yol uzun süre trafiğe kapalı kalırken karayolunda yoğunluk yaşandı.

AFYONKARAHİSAR'DA YOLCU OTOBÜSÜ KAZA YAPTI!

Afyonkarahisar’da yolcu otobüsünün kamyonetle çarpıştığı kazada 17 kişi yaralanırken, olayda kamyonetin parçalanması kazanın şiddetini gözler önüne serdi. Kaza, Afyonkarahisar - Antalya kara yolu Sandıklı ilçesi Başağaç köyü yakınlarında meydana geldi.

kaza-1.jpg

Edinilen bilgilere göre, O.Ö. idaresindeki yolcu otobüsü, sürücüsünün ismi henüz bilinmeyen sulama borusu yüklü kamyonetle çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre, araçlardaki 3'ü ağır 17 kişi yaralandı. Olay sonrası çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye çok sayıda 112 Acil servis ekibi sevk edildi.

kaza-2.jpg

Yapılan kaza ihbarı sonrasında olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ile ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulanslarla hastenelere sevk etti. Kazaya karışan kamyonet paramparça hale gelirken Jandarma kazanın sorumlularını belirlemek üzere çalışmalara başladı.