Afyonkarahisar’da yerde hareketsiz yatan kişinin bıçaklandığı tespit edildi

Afyonkarahisar'da yerde bir süredir hareketsiz yatan kişinin bıçaklandığı ortaya çıktı. Ekipler tarafından hastaneye kaldırılan kişinin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.
Afyonkarahisar’da yerde hareketsiz yatan kişinin bıçaklandığı tespit edildi

Olay Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde meydana geldi. Yerde bir süredir hareketsiz yatan kişi için ekiplere ihbarda bulunuldu. Olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri şahsın bıçaklandığı ve bilincinin kapalı olduğunu belirtti.

Yaralı vatandaş hastaneye kaldırılırken adının N.K. olduğunu ve F.B. isimli bir şahıs tarafından bıçaklandığı öğrenildi.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Afyonkarahisar’da yerde hareketsiz yatarken bulunan bir şahsın ihbar üzerine olay yerine gelen polis tarafından bıçaklandığı belirlenirken, şahsın hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

Olay, Bolvadin ilçesi Adalet Parkında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yerde hareketsiz yatan bir kişi olduğu ihbarını alan polis ekipleri olay yerine gittiklerinde şahsın bıçaklandığını belirledi. Ekipler ardından bölgeye 112 Acil servis ekibi istedi. Olay yerine gelen ekipler bıçaklanan şahsın bilincinin kapalı olduğunu tespit ederken ardından ambulans ile hastaneye kaldırdı.

BIÇAKLAYAN ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Yapılan inceleme de şahsın isminin N.K., olduğu belirlenirken şahsı bıçaklayan kişinin ise F.B., isimli kişi olduğu belirlendi. F.B.’nin polis tarafından gözaltına alındığı bildirildi. Ekiplerin olaya ilişkin soruşturma başlattığı öğrenilirken, yaralı N.F'nin durumunun ağır olduğu belirtildi.