Afyonkarahisar'da vahşi cinayet! Yaşlı kadın evinde 25 bıçak darbesi ile öldürüldü

82 yaşındaki yaşlı kadın evinde 25 bıçak darbesi ile öldürülmüş halde bulunurken 89 yaşındaki kocası gözaltına alındı.
Afyonkarahisar'da vahşi cinayet! Yaşlı kadın evinde 25 bıçak darbesi ile öldürüldü

Afyonkarahisar'da meydana gelen cinayet büyük üzüntü yaşanmasına neden olurken cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan isim şok etkisi yarattı. Yaşanan olayda 82 yaşında olduğu öğrenilen bir kadın evinde 25'e yakın bıçak darbesi ile katledildi.

Bolvadin ilçesine bağlı Özburun beldesi Üsküdar Mahallesi’nde bulunan evde meydana gelen olayda 82 yaşında olduğu açıklanan yaşlı kadının bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi. Yaşlı kadının cinayet zanlısı olarak ise 89 yaşında olan Alzheimer hastası koca gözaltına alındı.

82 YAŞINDAKİ KADIN ÖLDÜRÜLDÜ, 89 YAŞINDAKİ KOCASI GÖZALTINA ALINDI!

Afyonkarahisar’da 82 yaşındaki kadın evinde 25’e yakın bıçak darbesi ile öldürülmüş halde bulundu. Olayın ardından jandarma ekipleri cinayet zanlısı olarak 89 yaşındaki Alzheimer hastası koca gözaltına alındı.

cinayet-1.jpg

Olay, Bolvadin ilçesine bağlı Özburun beldesi Üsküdar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, S.A. (82) isimli kadının akrabaları kontrol için evlerine geldiklerinde S.A’yı hareketsiz yerde yatarken buldu.

cinayet-2.jpg

Akrabaları ardından jandarmayı arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ile 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler yaptıkları kontrolde yaşlı kadının bıçaklanarak öldürüldüğü belirledi.

cinayet-3.jpg

Olay sonrası cinayet zanlısı olarak ise G.A. (89) isimli Alzheimer hastası koca gözaltına alındı. Yapılan incelemelerin ardından S.A.’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Bolvadin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın ardından savcılık tarafından başlatılan soruşturma devam ederken yaşlı çiftin yakınları gözyaşlarına boğuldu.