Afyonkarahisar'da trafik kazasında 2 ölü, 2 yaralı!

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ölürken 2 kişi de yaralandı.
Afyonkarahisar'da trafik kazasında 2 ölü, 2 yaralı!

AFYONKARAHİSAR (İHA) – Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde bir trafik kazası meydana geldi. Derekarabağ köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç ile tarım aracı olarak bilinen patpat çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile beraber iki araçta da bulunanlar için can pazarı yaşandı.

Kazanın etkisiyle her iki aracın sürücüsü de yaralandı. Ayrıca kazadan yaralı olarak kurtarılan iki kişi ise hastaneye kaldırılmalarına rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybettiler. Meydana gelen trafik kazasına ilişkin soruşturma başlatıldığı ayrıca bildirildi.

FECİ KAZADA CAN KAYIPLARI OLDU

Afyonkarahisar'da hafif ticari aracın patpat diye tabir edilen tarım aracı ile çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, Bolvadin ilçesi Derekarabağ köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.A. idaresindeki hafif ticari araç henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü Ö.A.'nın kullandığı patpat diye tabir edilen tarım aracıyla çarpıştı.

Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda 112 acil servis ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan her iki araç sürücüsüyle birlikte U.A. ve B.Y.A.'yı ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Yaralılardan H.A. ve U.A., hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Meydana gelen trafik kazası ile alakalı olarak jandarma ekiplerinin inceleme başlattığı açıklandı. Kazada her iki araç da hurdaya dönerken başlatılan soruşturmaya dair ayrıntılar da belli olmaya başladı. Jandarmanın yürüteceği incelemenin ardından kaza raporu ve alınacak ifadelerle dosya oluşturulacak. Bu dosyaya ise ilgili savcılık tarafından karar verilecek. Ölümlü kaza olmasından dolayı kusurlu tarafın ceza alması yüksek ihtimal olarak görülüyor.