Afyonkarahisar'da tır ve kamyonet çarpıştı 2 kişi hayatını kaybetti!

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.
Afyonkarahisar'da tır ve kamyonet çarpıştı 2 kişi hayatını kaybetti!

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde Suvermez köyü kavşağında feci bir trafik kazası meydana geldi. Kazanın bir tırın kavşakta bir kamyonet ile çarpışması şeklinde meydana geldiği bildirildi. Kaza ile beraber her iki araç da savruldu.

Çevredekilerin kazayı 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar etmeleri üzerine hemen kaza yerine ekipler sevk edildi. Ekipler olay yerine kısa sürede ulaşırken kazaya acil olarak müdahale ettiler. 3 yaralı hastaneye kaldırılırken doktorların müdahalesine rağmen 2 yaralı hayatlarını kaybettiler.

TIR İLE KAMYONET ÇARPIŞTI!

Kaza, Emirdağ ilçesi Suvermez köyü kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, C.H.Y. yönetimindeki tır kavşakta henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü, sürücüsünün ismi henüz tespit edilemeyen kamyonetle çarpıştı.

Kazada kamyonette bulunan yabancı uyruklu A.M., Y.B. ve bir başka yabancı uyruklu M.E.S. yaralandı. Yaralılar kaza sonrası çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırılırken, yaralılardan A.M. ve Y.B. yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Çarpışmanın etkisi ile iki araç da savrularak refüje girerken, tırın dorsesindeki un paketleri ise çevreye dağıldı.

Gerçekleşen trafik kazası neticesinde hasarın büyük olması ve hayatını kaybedenlerin olması nedeniyle savcılık ivedilikle soruşturma başlattı. Bu soruşturma kapsamında ilk olarak tır şoförü gözaltına alınarak karakola götürüldü. Burada ifadesi alınan tur şoförü savcı talimatı ile adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı