Afyonkarahisar'da silahla vurulan şahsın evinde kurduğu düzenek yakalandı!

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde gerçekleşen bir vurulma olayından olay içinde olay çıktı. Jandarma ekibi silahla yaralama olayına giderken bir anda kendilerini narkotik olayında buldular.
Afyonkarahisar'da silahla vurulan şahsın evinde kurduğu düzenek yakalandı!

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde jandarmaya bir silahla yaralama ihbarı yapıldı. Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı bu ihbarı değerlendirerek olay yerine bir ekip sevk etti. Ekip olay yerine gittiğinde mağdur vatandaşın evinin çevresinde önce güvenlik kontrolünü sağladı. Ancak bu sırada jandarma ekibinin dikkatini çeken bir durum oldu.

Evin bir kısmının camlarının demir panjur ve siyah naylon ile kaplı olduğunu gören jandarma ekibi çok sayıda boş saksıyı da görmesi üzerine şüphelendiler. Yapılan aramada kenevir yetiştirmek için düzenek kurulduğu görüldü.

SİLAHLA VURULDU YARDIM İSTEDİ!

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde silahlı vurulan şahsın evinde arama yapan jandarma, 45 pet bardak içerisinde kurulan sıcaklık düzeneği ile kenevir yetiştirildiğini tespit etti. Vurulan şahıs ise yetiştirmeye çalıştığı kenevirin hasadını yapamadan yakalanmış oldu.

JANDARMANIN DİKKATİ OLAYI ÇÖZDÜ

Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Emirdağ ilçesi Veysel köyünde meydana gelen silah ile kasten yaralama olayı üzerine, olay yeri olan mağdur Y.Ö. isimli şahsın evinin çevresinde yapılan kontrolde evin camlarının demir panjur ve siyah naylon ile kapalı olduğunu fark etti. Evin çevresinde çok sayıda boş saksı görülmesi üzerine durumdan şüphelenen ekipler ardından eve girdi. Ekipler Y.Ö. isimli şahsın ikametinde ve eklentilerinde yaptıkları aramada 45 pet bardak içerisinde ekili kenevir bitkisi, 9 lamba düzeneği, 4 adet termometre ve 1 adet elektrikli ısıtıcı ele geçirdi. Olayın ardından tedavisi tamamlanan şahsın jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındığı bildirildi.

Yakalanan şahsın sorgulamasının sürdüğü belirtilirken 45 kenevir bitkisi yetiştirmeye çalışırken yakalanması nedeniyle hakkında adli işlem yapılacak. Muhtemelen şahıs tutuklanması için mahkemeye sevk edilecek. Nihai karar ise çıkarıldığı ilk mahkemede belli olacak.