Afyonkarahisar'da esrar yetiştirmekten hapis cezası olan kadın böyle yakalandı!

Afyonkarahisar’da esrar yetiştirdiği için hakkında kesinleşmiş hapis cezası olan ve aranan kadını jandarma saklandığı brandanın altında yakaladı.
Afyonkarahisar'da esrar yetiştirmekten hapis cezası olan kadın böyle yakalandı!

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde 65 yaşındaki bir kadın esrar elde etmek için kenevir yetiştirdiği için 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ancak kadın hapis cezası almasına rağmen teslim olup cezasını çekmeye başlamamıştı. Jandarma ise her yerde kadını arıyordu.

65 yaşındaki kadını yakalamak için ikamet ettiği ev takip altına alındı. Kadının evde olduğunu gören ekip bir operasyon düzenlediler. Ancak kadının yakalandığı yer jandarmaları bile şaşırdılar. Branda altına saklanan kadın jandarmaları atlatmak istedi ama başaramadı.

HAPİS CEZASI VARDI

Afyonkarahisar’da esrar elde etmek için kenevir eken ve 3 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan 65 yaşındaki kadın saklandığı odunlukta girdiği brandanın altında yakalandı.

Olay, Emirdağ ilçesine bağlı Çaykışla köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler esrar elde etmek amacıyla kenevir ekimi yapmak suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan T.K. (65) isimli kadının peşine düştü.

BRANDANIN ALTINDA YAKALANDI

Kadının evini bir süre takibe alan ekipler ardından eve baskın düzenledi. Ardından evin odunluk kısmına giren ekipler içerideki brandanın altına baktıklarında adeta şok yaşadı. Ekipler aradıkları T.K., isimli kadını brandanın altında yakalayarak gözaltına aldı.

65 yaşındaki kadın hakkında işlemler yapılarak hemen mahkemeye sevki gerçekleştirildi. Mahkeme tarafından tutuklanan kadın cezasını çekmesi için Bolvadin T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna götürüldü.