Afyonkarahisar’da başından vurulan gençten acı haber!

Afyonkarahisar’da başından vurulan 20 yaşındaki gençten acı haber geldi. Aktarılan son habere göre yaralı genç hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Afyonkarahisar’da başından vurulan gençten acı haber!

AFYONKARAHİSAR (İHA) – Olay Afyonkarahisar merkezde meydana geldi. Aktarılan son habere göre 20 yaşındaki genç iddiaya göre motosikletli bir grupla çıkan çatışmada başından vurularak yaralandı.

Polis ekiplerinin başlattığı incelemede hayatını kaybeden gencin babası da dahil 4 kişi gözaltına alındı.

BABASI DA GÖZALTINA ALINDI

Afyonkarahisar’da 20 yaşındaki bir genç, iddiaya göre motosikletli bir grup ile çıkan silahlı çatışmada başından vuruldu. Yaralı genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatan polis ekipleri ölen gencin babası dahil 4 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, Sinanpaşa ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, T.A.Ö. (20) isimli genç, motosikletli bir grupla arasında çıkan silahlı çatışmada başından vuruldu. Yaralanan genç, Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde gece geç saatlerde hayatını kaybetti.

2 ADET TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Olay sonrası harekete geçen Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, T.A.Ö’nün babası A.Ö.’nün bilgisine başvurduktan sonra babanın arkadaşı B.S.T.’yi gözaltına aldı. B.S.T., ifadesinde T.A.Ö ile alkol aldıkları sırada kendisinin tuvalet için araçtan dışarı çıktığını isimlerini bilmediği 4 motosikletli şahsın aracın yakınına gelerek tabancalar ile ateş açtığını kaydetti. B.S.T., gencin şahıslara tabanca ile karşılık verdiğini ve ardından T.A.Ö’nün yaralandığını fark ettiğini söyledi. Şahsın ifadesinin ardından araçta inceleme yapan ekipler 2 adet tabanca ile çok sayıda boş kovan ele geçirdi.

OLAYA KARIŞMADIKLARINI SÖYLEDİ

Araştırmayı genişleten ekipler B.S.T.’nin iddia ettiği motosikletli M.D., Ş.U., A.İ.Ç. ve S.K.’yı yakaladı. Şahıslarla birlikte polis ayrıca bir tabanca ile kurusıkıdan bozma bir başka silah daha ele geçirdi. Şahıslar ifadelerinde, motosikletleri ile giderken otomobili gördüklerini ancak olaya karışmadıklarını söyledi.

Polis, ölen gencin babası A.Ö. ile birlikte M.D., S.K. ve B.S.T.'yi gözaltına aldı. Aktarılan son habere göre şahısların emniyetteki işlemleri devam ediyor.