Afyonkarahisar'da araçları soyan şahıs polislere yakalandı

Afyonkarahisar'da otomobil ve kamyonlara dadanan şahıs polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. 2 şüpheli polis tarafından ele geçirildi.
Afyonkarahisar'da araçları soyan şahıs polislere yakalandı

AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar'da araçlara dadanan hırsızları güvenlik güçleri gerçekleştirdikleri operasyon ile kıskavrak yakalandı. Otomobil ve kamyonlardan ses sistemi, oto teybi gibi eşyaları çaldıkları belirlenen 2 şüpheli polisin radarına girdi. Ekipler yürüttükleri takip ile zanlıları kıskıvrak yakalarken araçlardan çalınan eşyalar sahiplerine teslim edildi.

AFYONKARAHİSAR'DA OTOMOBİL FARELERİ KISKIVRAK YAKALANDI!

Afyonkarahisar’da otomobil ve kamyonlardan teyp ile hoparlör ve takograf çalan 2 şahıs polisin başarılı takibi sonrası yakalandı. Edinilen bilgilere göre, kent merkezinde araçlardan hırsızlık olaylarının artması üzerine polis tarafından inceleme başlatıldı.

Ekipler yaptıkları incelemede farklı tarihlerde günü M.E. isimli şahsın aracının içerisinden oto teybi ve bass ses sisteminin çalınması, S.S. isimli şahsın aracının içerisinden 2 adet hoparlör ve 1 adet oto teybinin çalınması, R.K. isimli şahsın kamyonunun içerisinden 1 adet takografın çalınması, Ö.B. isimli şahsın aracının içerisinden 1 adet teyp ve 4 adet hoparlörün çalındığı belirlendi.

Ekiplerin titiz çalışması sonucunda M.Ö. ile çocuk yaşta olduğu belirlenen O.D. olayın zanlıları olarak güvenmlik güçleri tarafından yakalandı. Polislerin yapmış olduğu operasyonlar sonucunda araçlardan çalındığı belirlenen eşyalar da bulundu. Bulunan eşyalar sahiplerine teslim edilirken şüphelilerden biri tutuklanırken yaşı küçük olan zanlı ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.