Acıpayam'daki kazada ağır yaralanan üniversiteli hayata tutunamadı

Denizli’de yaklaşık iki hafta önce bir aracın çarpmasıyla ağır yaralanan Pamukkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisinin tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi .
Acıpayam'daki kazada ağır yaralanan üniversiteli hayata tutunamadı

Acıpayam'daki kazada ağır yaralanan üniversiteli hayata tutunamadı - Denizli'nin Acıpayam ilçesinde geçtiğimiz haftalarda elim bir trafik kazası yaşanmıştı. O kaza ile ilgili gelişmeler kamuoyunun bilgisine sunuldu. 

YAŞAM MÜCADELESİ VERİYORDU

Denizli’de Acıpayam yolu üzerinde yaklaşık iki hafta önce yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan 34 yaşındaki A. A., bir otomobilin çarpması nedeniyle ağır yaralandı. Olay yerindekilerin haber vermesiyle ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan A., A., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bu gün sabah saatlerde yaşamını yitirdi.

HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİYDİ

Ağır yaralanan ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavisine devam edilen A. A.,'nın yaşamını yitirmesi sonucu Akköy Mahallesi mezarlığında toprağa verildiği öğrenildi. Kazada yaşamını yitiren 34 yaşındaki A.A.'nin matematik öğretmeni olarak özel ders verdiği, aynı zamanda Pamukkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi olarak da eğitim - öğretim hayatına devam ettiği öğrenildi. Talihsiz kazada yaşamını ytiren üniversite öğrencisinin cenazesinde duygusal anlar yaşandı.