Acıpayam'a seyir halinde olan otomobil takla atarak metal yığınına döndü!

Ülkemizde trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak Denizli'de meydana gelen bir trafik kazasında 2 kişini yaralandığı öğrenildi.
Acıpayam'a seyir halinde olan otomobil takla atarak metal yığınına döndü!

Acıpayam'a seyir halinde olan otomobil takla atarak metal yığınına döndü! - Çeşitli nedenlerle trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Denizli’nin Serinhisar ilçesinde kontrol çıktıktan sonra taklalar atan otomobil metal yığınına döndü. Kaza sırasında araçta bulunan 2 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

SERİNHİSAR - ACIPAYAM KARAYOLUNDA KAZA 

Kaza, Serinhisar - Acıpayam karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Serinhisar’dan Acıpayam yönüne seyir halinde olan Fiat marka otomobil, Akça mevkiine geldiğinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç süratli bir şekilde yolun sağındaki toprak yığınına çarptıktan sonra havalandı. Havalanan otomobil, taklalar atarak metrelerce sürüklendi.

2 KİŞİ YARALANDI

Kazada araç içerisinde bulunan 2 kişi ağır yaralandı. Çevredekilerin durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine ilk olarak hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta LPG sızıntısı oluşması nedeniyle, polis önlem alarak, kaza bölgesine kimseyi yaklaştırmadı.

Durumun itfaiye ekiplerine bildirilmesi ile birlikte itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle hurdaya dönen araç içerisinden kurtarılan yaralılar, ambulanslarla Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesine sevk edildi. Yaralıların sağlık durumu ise henüz bilinmiyor.