5 kişi gözaltına alındı! Eşme'de kumar operasyonu

Uşak Eşme'de düzenlenen kumar operasyonunda 5 kişi göz altına alındı.
5 kişi gözaltına alındı! Eşme'de kumar operasyonu

5 kişi gözaltına alındı! Eşme'de kumar operasyonu - Uşak'a bağlı Eşme ilçesinde bir kahvehaneye düzenlenen operasyonda kumar oynadıkları iddia edilen 5 kişi suçüstü yakalandı. 

Kumar oynayan kişiler hakkında idari işlem yapıldı. Eşme İlçesi Şehit Alibey Mahallesinde bulunan bir kahvehaneye gerçekleştirilen operasyonda, 5 kişi kumar oynarken suçüstü yapıldı.

UŞAK'TA KUMAR OPERASYONU! 

Uşak’ın Eşme ilçesinde bir kahvehanede kumar oynayan 5 kişi suçüstü yakalandı. Kumar oynayan kişiler hakkında idari işlem yapıldı. Eşme İlçesi Şehit Alibey Mahallesinde bulunan bir kahvehaneye gerçekleştirilen operasyonda, 5 kişi kumar oynarken suçüstü yapıldı.

Kahvehane işletmecisine ise kumar oynamak ve oynatmaya yer temin suçundan idari işlem yapıldığı belirtildi. Yapılan baskın sırasında, şahısların aralarında oyun oynadığı ve masanın üzerinde toplamda 5 bin 950 TL ve 1 adet zar olduğu, şahısların kumar oynadığı tespit edildi.

Masada bulunan 5 bin 950 TL paraya el konulurken, kumar oynayan 5 kişiye idari para cezası uygulandığı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.