4 şehirde aranan 2 kadın Uşak’ta yakalandı

Uşak yine oldukça tarihi bir olaya sebep oldu. Toplam 4 tane şehirde hırsızlık şüphelisi olarak aranan 2 kadın Uşak’ta polis tarafından yakalanarak emniyete götürüldü. Kadınların sorguları devam ediyor.
4 şehirde aranan 2 kadın Uşak’ta yakalandı

Uşak'ta meydana gelen olay 'yok artık' dedirtti. Haber merkezimize az önce gelen ve son dakika olarak aınan bilgiye göre Kemal Öz Mahallesi’nde hırsızlık olayı olduğu ihbarını alan polis ekipleri direkt olarak olay yerine gittiler. Olay yerine gidilen polisler ise oldukça farklı bir olayla karşılaşarak 2 kadını şüpheli buldu. İhbarın yapıldığı bölgede şüpheli 2 kadını yakalanmış oldu

ŞÜPHELİ KADINLARIN ARANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Yapılan incelemelerde gözaltına alınan kadınlardan birinin Antalya'da ve diğer kadınında Eskişehir’de arandığı ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre hırsızlık şüphelisi olarak aranan 2 kadın Uşak'ta meydana gelen hırsızlık ihbarı üzerine suç üstü yakalandı. Diğerinin de yine hırsızlık şüphelisi olarak Denizli ve Sakarya’da  arandığı emniyet güçlerinin araştırması sonucunda tespit edildi.Emniyetteki işlemlerinin ardından 2 kadın şüphelinin adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

HENÜZ BİR SONUCA VARILMADI

Şüpheli olarak emniyete götürülen ve daha sonrasında aranan isimler olduğu öğrenilen 2 kadın yakalandı ve adliyeye sevk edildi ama henüz net bir bilgi tarafımıza ulaşmadı. Konuyla alakalı olarak detaylı bir açıklama yapılması ve kadınların nasıl bir ceza aldığı oldukça merak ediliyor. Haber merkezimize gelen en ufak bir bilgide sizlere daha detaylı bilgi vermeye devam edeceğiz.