19 yaşında genç cadde ortasında adam vurdu!

Uşak’ın en merkezi noktasında “Ne bakıyorsun?” diye başlayan kavgada silahlar konuşunca bir kişi bacağından vurularak yaralandı.
19 yaşında genç cadde ortasında adam vurdu!

15 Temmuz Şehitleri Meydanı (Atatürk Anıtı) önünde bir basın açıklamasını takip eden Asayiş ve Güvenlik Şube ekipleri saldırganları üzerinde silah ve uyuşturucularla birlikte yakalayarak Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

Uşak’ın en merkezi yeri olan Tiritoğlu Parkı arkasında bulunan Kurutuluş Mahallesi Ali Galip Kaya Caddesi üzerinde karşılaşan M.S. (48), E.K (19) ve U.Y (24) arasında “Ne bakıyorsun?” diye tartışma çıktı. Tartışma önce yumruklu kavga, daha sonra silahlı kavgaya döndü.

Görgü tanıklarının ifadesine göre; M.S. E.K.’ya yumruk attı. Bunun üzerine E.K. silahını çekerek M.S. nin bacaklarına 4-5 el ateş etti. Bu arada seken mermiler çevredeki işyerlerinin camlarından içeri girdi ve caddede bulunan onlarca insan korkulu anlar yaşadı.

T am o sırada 15 Temmuz Şehitleri Meydanında emekli ve memur maaşlarına yapılan zammı protesto eden bir grup STK’ların basın açıklamasını takip eden Asayiş ve Güvenlik Şube polisleri elinde silahla kaçan E.K. ve U.Y’ü kıskıvrak yakaladı. Yapılan üst aramasında suç aleti tabanca ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yaralı M.S. nin kan kaybettiği ve Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındığı, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

(SALİH KILINÇ / HABER)