Yeni binanın ilk ziyaretçisi Vali Hanım oldu

Kemalöz Mahallesi Ahmet Tahtakılıç Caddesi (Kuyucak Yolu) üzerindeki yeni binasına taşınan Uşak Mill Eğitim Müdürlüğünün yeni binasına ilk ziyareti Uşak Valisi Funda Kocabıyık tarafından gerçekleştirildi.

Vali Yardımcısı Muammer Balcı ile birlikte ziyaretini gerçekleştiren Vali Kocabıyık, yeni binada Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin ve müdür yardımcıları tarafından karşılandı.

Yeni binanın hayırlı uğurlu olmasını dileyen Vali Kocabıyık, “Pandemi döneminde öğrencilerimizin eğitim-öğretim hayatının sorunsuz bir şekilde ilerlemesi amacıyla öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiamız üstün bir çaba gösterdi ve göstermeye devam ediyor.

Bundan sonraki süreçte de İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz bünyesindeki birimlerimiz özverili çalışmalarını  yeni hizmet binasında sürdürecekler. Biz de bugün Müdürlüğümüzü ziyaret ederek öğretmenlerimiz ve çalışanlarımızla sohbet ettik, Millî Eğitim Müdürümüz Bülent Şahin'den ilimizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık. Tüm eğitim camiamıza ve ilimize İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzün yeni binasının hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yaşam Haberleri