Aktarılan son habere göre alımların Denizli Büyükşehir Belediyesi üzerinden yapılacağı aktarıldı. Otobüs şoförü kadrosu için yapılacak olan personel alımında 50 kişinin işe alınacağı belirtildi. Daimi personel alımında başvuruların 25 Ekim 2024 tarihine kadar devam edeceği belirtildi.
BAŞVURU BİLGİLERİ
Başvuru bilgileri de İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanda tek tek açıklandı. Şehiriçi otobüs şoförü kadrosu için 50 kişinin işe alınacağı ve 2 yıl deneyim şartının aranacağı aktarıldı. Daimi kadro için yapılacak alımlarda adres ve telefon bilgisi şu şekilde:
Telefon: 0258 371 31 70
Başvuru Adresi: Sümer Mah. Çal Cad. No: 59 Merkezefendi/Denizli
BAŞVURU ŞARTLARI
Başvuruda bulunmak isteyen adayların taşıması gereken şartlar ifade edildi. Adayların taşıması gereken şartlar şu şekilde:
- Yeni D, eski E ehliyet sahibi olmak
- SRC 2 belgesine sahip olmak
- Psikoteknik belgesi sahibi olmak
- Araç kullanmaya engeli bulunmamak
- 2 yıl deneyim
Belirtilen şartları taşıyan adayların başvurularını yapması gerektiği ve toplamda 50 kişinin işe alınacağı belirtildi.
MALİ HAKLAR
Personel alımında adayların taşıması gereken şartların yanı sıra mali ve sosyal haklar da ifade edildi. Maaşların asgari ücretin yüzde 38 fazlası olacağı belirtilirken, çalışacak personellere Ramazan ve Kurban Bayramı için ikramiye verileceği belirtildi. Aynı zamanda banka promosyonu da ödeneceği aktarılırken, yıl içerisinde eğitim, evlilik, ölüm ve çocuk yardımı gibi sosyal yardımların da ödeneceği belirtildi.
Aynı zamanda maaşlara çalışma yılına göre kıdem farkının ekleneceği belirtildi. Başvurmak isteyenler için başvuruların 25 Ekim’e kadar devam edeceği açıklandı.