Emniyet Müdürlüğüne daimi kadın erkek KPSS’SİZ personel alımı başladı

Emniyet Müdürlüğüne daimi personel alımı başladı. Aktarılan son habere göre Polisevi şubesine kadın erkek daimi personel alımı yapılacak. Alımlarda KPSS puan şartının aranmayacağı açıklanırken, adayların taşıması gereken şartlar açıklandı! İşte detaylar..

İş arayanların kaçıramayacağı bir fırsat geldi! İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanına göre Çanakkale'de bulunan Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Polisevi şubesine personel alımı yapılacak. 3 farklı meslek için yapılacak olan personel alımında en az ilkokul seviyesinden alım yapılacağı açıklandı. İlanlara ilişkin son başvuru tarihleri de tek tek açıklandı.

POLİSEVİNE PERSONEL ALINACAK

Polisevinde çalışmak isteyenler için başvurular başladı. Çanakkale’de bulunan polisevi şubesine garson ve pide ustası alımı yapılacak. Kamuya daimi olarak yapılacak olan personel alımında başvuruların başladığı ve 22 Ocak tarihine kadar devam edeceği belirtildi.

KPSS ŞARTI YOK

Yayımlanan personel alım ilanında KPSS puan şartının aranmadığının altın çizildi. başvurmak isteyen adaylar için başvurular 22 Ocak Pazartesi akşamına kadar devam edecek. En az ilkokul seviyesinden alım yapılacağı ifade edilirken alımlara kadın erkek adayların başvurabileceği ifade edildi.

GARSON PERSONEL ALIMI

Polisevine yapılacak garson alımında adayların taşıması gereken şartlar şu şekilde:

  • En az lise, en fazla ön lisans mezunu olmak, eğitim durumunu gösterir belge sunulacaktır.
  • Adli Sicil Kaydı belgesi sunulacaktır.
  • Daha önceden iş deneyimine sahip olması, sözlü ve uygulamalı mülakatta tercih sebebi sayılacak ve artı puan olarak değerlendirilecektir (Bu durumu SGK dökümü ile belgeleyecektir. Olmayanlar için zorunlu değildir.)
  • Milli Eğitim Bakanlığı veya hijyen eğitimi verme yetkisi olan firmalardan 'Hijyen Eğitim Sertifikası' belgesini sunacaklardır.
  • İlanın son başvuru tarihinden önce istenilen belge ve deneyimlere sahip olmak gerekmektedir.

PİDE USTASI PERSONEL ALIMI

Pide ustası olarak yapılacak personel alımında da adaylar için şu detaylar aktarıldı:

  • En az ilköğretim, en fazla ön lisans mezunu olmak, eğitim durumunu gösterir belge sunulacaktır.
  • Adli Sicil Kaydı belgesi sunulacaktır.
  • Daha önceden iş deneyimine sahip olması, sözlü ve uygulamalı mülakatta tercih sebebi sayılacak ve artı puan olarak değerlendirilecektir (Bu durumu SGK dökümü ile belgeleyecektir. Olmayanlar için zorunlu değildir.)
  • Milli Eğitim Bakanlığı veya hijyen eğitimi verme yetkisi olan firmalardan 'Hijyen Eğitim Sertifikası' belgesini sunacaklardır.

Belirtilen şartları taşıyan adayların en geç pazartesi akşama kadar başvuruda bulunması gerekecek. Başvurular ise İŞKUR üzerinden online bir şekilde yapılacaktır.

Yaşam Haberleri