Aydın Didim Belediyesi öğrenci ve esnafa ücretsiz çorba dağıttı

Aydın’a bağlı Didim Belediyesi’nden soğuk havada iç ısıtan bir haber geldi. Aktarılan son habere göre havaların soğuduğu bu günlerde çorba ikramında bulunan Didim Belediyesi esnaf, öğrenci ve vatandaşları sevindirdi.

Türkiye, bu yıl kış mevsimine sert ve aniden bir geçiş yaptı. Havaların aniden soğumasını fırsat bilen Didim Belediyesi ikram aracında öğrencilere ve esnafa çorba ikramında bulundu.

Soğuk havada sıcak çorbaları içip ısınan vatandaşlar Didim Belediyesi’ne teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

SOĞUK HAVADA İÇ ISITAN HAREKET

Didim Belediyesi, havaların soğumasıyla birlikte gerçekleştirdiği çorba ikramı Didimli vatandaş ve öğrencilerin yüzünü güldürdü.

Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının düşüşü Didim’de de etkili oldu. Hava sıcaklıklarının düştüğü kentte Didim Belediyesi vatandaşların içini ısıttı. Didim Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından kent merkezine ve okullarına koyulan ikram aracı, esnafa ve öğrencilere sıcak çorba ikramında bulundu.

BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR

İkram aracından çorbalarını alan vatandaşlar Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’a teşekkür etti. Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay; "Soğuk kış günlerinden vatandaşlarımızın içini ısıtmak için ikram aracımızda, çorba ikramında bulunduk. Belirli bir program çerçevesinde çorba ikramımız devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Belediyenin soğuk havada vatandaşlar için yaptığı bu hareket herkesi sevindirirken, ikramdan yararlananlar da Belediye Başkanı Atabay’a teşekkürlerini iletti.

Yaşam Haberleri