Uşak’ta spor altyapısını geliştirmeye yönelik önemli yatırımlar için resmi adım atıldı. Vali Dr. Naci Aktaş, Milletvekili Fahrettin Tuğrul, Milletvekili İsmail Güneş ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Hacı Tevfik Özdemir'in katılımıyla altı farklı spor tesisi için imzalar atıldı.
Yapılacak Yatırımlar
İmzalanan protokollerle birlikte Banaz ve Eşme başta olmak üzere birçok noktada spor alanlarının modernize edilmesi ve yeni tesislerin kazandırılması planlanıyor. Proje kapsamında yapılacak yatırımlar şu şekilde sıralandı:
- Banaz Gençlik Merkezi,
- Eşme Yarı Olimpik Yüzme Havuzu,
- Uşak Orhan Dengiz Spor Salonu,
- Eşme Şehit Cemalettin Avcı Sosyal Bilimler Lisesi Spor Salonu,
- Banaz Sentetik Yüzeyli Kapalı Futbol Sahası,
- Eşme Sentetik Yüzeyli Kapalı Futbol Sahası.
Projelere verilen desteklerden dolayı Ak Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımda Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk'e teşekkür etti ve yatırımların Uşak'a ve ilçelerine hayırlı olması temennisinde bulundu.