Uşak’ta 4.190.187 TL Değerinde Geniş Konut Satışa Sunuluyor

Uşak İcra Dairesi Müdürlüğü, Merkez ilçe Ovademirler Mahallesi'nde bulunan 4+1 dairenin satışa çıkarıldığını duyurdu.

2025/1935 esas numaralı dosya kapsamında satışa sunulan taşınmaz, 4 milyon 190 bin 187 lira 50 kuruş muhammen bedel ile e-satış platformunda yerini aldı. Bir borçluluk durumu nedeniyle icraya intikal eden gayrimenkul, yatırımcılar ve konut arayanlar için fırsat olarak değerlendiriliyor.

Satışa çıkarılan taşınmaz, Uşak Merkez'in gelişen bölgelerinden biri olan Ovademirler Mahallesi'nde, 1. Kandemir Sokak No:79 adresinde konumlanıyor. Daire, 4375 ada 1 parselde yer alan binanın B Blok'unda, 5. katta ve 11 numaralı bağımsız bölüm olarak kayıtlı. Toplam arsa alanı 5 bin 8 metrekare olan parseldeki bağımsız bölümün arsa payı 20/720 oranında belirlenmiş durumda.

Dairenin Özellikleri ve Konumu

İcradan satışa çıkarılan daire, antre, dört oda, salon, mutfak, banyo-wc ve ebeveyn banyo bölümlerinden oluşuyor. İç mekanların tamamında laminant parke zemin kaplama kullanılırken, duvarlar sıvalı ve boyalı. Islak hacimlerde ise zemin seramik, duvarlar fayans kaplamalı olarak düzenlenmiş.

Taşınmazın bulunduğu binada asansör hizmeti sunuluyor. Bina dış cephesi sıvalı ve boyalı, çatısı ise ahşap üzeri kiremit kaplamalı olarak inşa edilmiş. Yapı için 6 Eylül 2005 tarihli ve 20050371 sayılı yapı ruhsatı bulunuyor. Parsel, Uşak Belediyesi imar planında ikiz nizamda üç kata müsaadeli konut alanı içerisinde kalıyor.

İhale Tarihleri ve Satış Süreci

Taşınmazın satışı elektronik ihale yöntemiyle gerçekleştirilecek. Birinci artırma 14 Ocak 2026 tarihinde saat 10.56'da başlayacak ve 21 Ocak 2026 saat 10.56'ya kadar devam edecek. İlk artırmada alıcı çıkmaması durumunda ikinci artırma 11 Şubat 2026 tarihinde saat 10.56'da başlayacak ve 18 Şubat 2026 saat 10.56'ya kadar sürecek.

Uşak Haberleri