Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı bu akşam tarihi bir karşılaşmaya çıkacak. 2024 Paris Olimpiyatları’nda mücadele eden Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı tarihinde ilk defa olimpiyatlarda yarı finalde boy gösterecek. Bu tarihi maçta tüm Türkiye’nin ekranlara kilitlenmesi bekleniyor. Uşak Belediyesi ise Türkiye – İtalya karşılaşması için özel bir etkinlik düzenleneceğini duyurdu.
UŞAK BELEDİYESİ DAVET ETTİ!
Uşak Belediyesi’nin açıklamış olduğu etkinlik kapsamında Türkiye – İtalya arasında oynanacak olan 2024 Paris Olimpiyatları yarı final karşılaşması Atapark’ta LED ekranda yayına verilecek. Uşaklılar dev ekranda bu karşılaşmayı büyük bir coşku içerisinde izleme imkanı bulabilecekler. Buna dair hem Uşak Belediyesi hem de Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım açıklamada bulundu. Başkan Özkan Yalım bu akşam tüm Uşaklıları Atapark’a davet etti.
BAŞKAN ÖZKAN YALIM’DAN AÇIKLAMA
Uşak belediye Başkanı Özkan Yalım yapmış olduğu kısa açıklamasında, “Sen de bu heyecana ortak ol! Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda İtalya ile karşı karşıya geliyor. Tüm Uşak ekran başında tek yürek oluyor.” dedi.
MAÇ BU AKŞAM SAAT 21:00’DA
Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı bu akşam saat 21:00’da tarihi bir maça çıkacak. Atapark’ta canlı yayınlanacak olan mücadeleyi coşku içerisinde takip etmek isteyen Uşaklıların bu akşam yoğun bir kalabalık ile bu önemli maçı izlemeleri bekleniyor.
Uşaklıların son dönemlerde ana etkinlik haline gelen Atapark’ta vatandaşlara Uşak Belediyesi tarafından özel imkanlar sunulmaya devam edileceği öğrenildi.