Kesintiler sabah saatlerinden itibaren başlayacak ve bazı bölgelerde akşam saatlerine kadar devam edecek. Vatandaşların günlük planlarını buna göre yapmaları öneriliyor. Çalışmaların planlanan süreden önce tamamlanması durumunda, ilan edilen iş bitim saati beklenmeden elektrik verileceği ifade edildi.
Sivaslı ve Banaz'da Uzun Süreli Kesinti
17 Aralık Salı günü en uzun kesinti Sivaslı ve Banaz ilçelerinde yaşanacak. Sivaslı'da Ağaçbeyli, Pınarbaşı, Tatar ve Yayalar mahallelerinde saat 13:00 ile 17:30 arasında elektrik verilmeyecek. Aynı ilçenin bazı mahallelerinde ise sabah 09:00'da başlayacak kesinti 14:00'te sona erecek.
Banaz ilçesi Merkez Cumhuriyet Mahallesi ve Şehitler Mahallesi'nde ise kesinti sabah 09:00'da başlayıp akşam 17:00'ye kadar sürecek. Büyükoturak Kasabası'nda da aynı saatlerde elektrik verilmeyecek. Kesintiden etkilenecek sokak ve caddelerin listesi oldukça geniş olup, yüzlerce sokak kesintiden etkilenecek.
Merkez ve Diğer İlçelerde de Kesinti Var
Uşak Merkez'de Derbent, Eynihan, Kapancık ve Selvililer köylerinde 09:00-17:00 saatleri arasında kesinti uygulanacak. Sarayaltı Mahallesi'nde ise kesinti 09:00-16:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Karahallı ilçesi Beki, Dumanlı ve Kaykıllı köylerinde de gün boyu elektrik verilmeyecek.
Eşme ilçesine bağlı Yeşilkavak Köyü'nde ise iki ayrı kesinti planlanıyor. İlk kesinti 09:00-12:00 saatleri arasında, ikinci kesinti ise 13:00-17:00 saatleri arasında uygulanacak.