13 Ekim Uşak elektrik kesintisi takvimi hangi ilçede, saat kaçta elektrikler gidiyor?

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, şebeke tesis, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 13 Ekim 2025 Cumartesi günü Uşak'ın Eşme, Ulubey ve Merkez ilçelerinde elektrik kesintisi uygulayacak.

Kesintiler sabah saatlerinden itibaren başlayacak ve bazı bölgelerde akşam saatlerine kadar sürecek. Eşme ilçesine bağlı Yeşilkavak ve Çatal köyleri ile Merkez ilçenin Yenişehir ve Çalıkhasan bölgeleri, Ulubey ilçe merkezindeki onlarca cadde ve sokak kesintiden etkilenecek.

Sabah Saatlerinde Başlayacak Kesintiler

13 Ekim Cumartesi günü sabah 09:00'da başlayacak ve öğlen 12:00'ye kadar sürecek olan ilk kesinti dalgası, Eşme ilçesine bağlı Yeşilkavak köyünü etkileyecek. Yeşilkavak Köy Sokağı'nda bulunan Yeşilkavak Köyü TR-1 trafo merkezine bağlı tüm aboneler bu süre zarfında elektriksiz kalacak. Aynı saatlerde Ulubey ilçe merkezinde de kapsamlı bir kesinti uygulanacak.

Ulubey'de sabah 09:00-12:00 saatleri arasında Merkez Aşağı, Gölbaşı ve Üyükbaşı mahallelerinde elektrik verilmeyecek. Altay Sokak, Arıkan Bedük Caddesi, Demir Sokak, Hacı İshak Caddesi, Hastane Caddesi ve bağlı sokaklarının tamamı, Halil Efendi Sokak, İnönü Caddesi, Karahan Çıkmazı, Leyli Sokak, Namık Kemal Caddesi, Odabaşı Çıkmazı, Paşalar Sokak ve Pür Sokak'ta yaşayanlar elektriksiz kalacak.

Öğleden Sonra Devam Edecek Kesintiler

Ulubey ilçe merkezinde de öğleden sonra 13:00-17:00 saatleri arasında yine sabahki ile aynı bölgelerde kesinti yaşanacak. Üyükbaşı mahallesinde Akasya Sokak, Badem Sokak, Celal Bayar Caddesi, Çam Sokak, Kamil Kutluay Caddesi, Mezaraltı Caddesi ve bağlı sokakları, Sedir Sokak, Selvi Sokak, Susam Sokak, Süleyman Demirel Bulvarı, Turgut Özal Caddesi ve Ulukan Sokak'ta oturanlar da bu kesintiden etkilenecek.

Günün son kesintisi ise akşam saatlerinde gerçekleşecek. 16:30-17:30 saatleri arasında Eşme ilçesine bağlı Hamamdere Çatal Köy Sokağı ile Merkez ilçeye bağlı Yenişehir Köy Sokağı, Yibo Köy Sokağı ve Çalıkhasan Köy Sokağı'nda elektrik verilmeyecek. Bu bölgelerdeki kesintiler Yenişehir Dağıtım Merkezi Yenişehir Çıkışı trafo merkezinde yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle uygulanacak.

Uşak Haberleri