15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi ve sonrasında meydana gelen olaylarda hayatını kaybeden şehitlerimiz tüm yurtta düzenlenen özel programlarla anıldı. Anma programları ve etkinlikleri bir kere daha milyonları tek bir yürek halinde bir araya getirirken Kütahya, Denizli, Manisa ve Muğla'da da bu özel gün unutulmadı.
MUĞLA'DA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK PROGRAMI DÜZENLENDİ
Tüm ülke genelinde olduğu gibi o geceki olayların merkezlerinden biri olan Muğla'nın Marmaris ilçesinde de hain darbe girişiminin 8. yıl dönümünde ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' programları düzenlenerek, milli birlik ve demokrasi nöbeti tutuldu.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir dizi etkinlikler düzenlendi. Milli Birlik ve beraberlik yürüyüşe katılan Vali Akbıyık, Marmaris'te şehit düşen polis memuru Nedip Cengiz Eker'in anne ve babası, Ankara Gölbaşında şehit düşen PÖH Komiser Gülşah Güler'in abisi ve ailesi, İl ve ilçe protokolü ile vatandaşlar, mehter takımı eşliğinde ellerinde Türk bayraklarıyla yürüdü.
KÜTAHYA, DENİZLİ VE MANİSA'DA DA ÖZEL ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ!
Tüm illerde olduğu gibi Kütahya, Denizli ve Manisa'da da 15 Temmuz şehitleri için özel anma programları düzenlendi. Vatandaşlar bayrakları ile meydanlara akın ederken bir kere daha hep birlikte birlik ve beraberlik mesajı verildi. Düzenlenen programlar 81 ilde gece yarısını geçtikten sonra şehitlerimizin aziz ruhlarına okunan selalarla sona erdi.