Turkcell BiP Web nasıl kullanılır?

Yapılan yeni güncellemeler sayesinde BiP Web uygulaması masaüstü bilgisayarları üzerinden erişime açılmış durumdadır.  Peki, Turkcell BiP Web nasıl kullanılır?

Bu hizmetin devreye girmesi ile beraber BiP kullanıcıları bilgisayar başında bulunuyorken ya da telefonları kapalı olduğu zaman internet tarayıcıları üzerinden kesintisiz şekilde sohbetlerine devam etmektedir. Bununla beraber Turkcell BiP Web üzerinden kolayca dosya, fotoğraf ve video gönderilmektedir.

Turkcell BiP Web uygulamasının WhatsApp ve benzeri uygulamalara rakip olmasının amaçlarından bir tanesi bu değil. Turkcell yakın zaman yeni bir sloganla faaliyetlerini sürdürmektedir. “Türkiye’nin datası Türkiye’de kalsın!” sözü ile hareket etmeye devam eden şirket, yaptığı yeniliklerle beraber internet kullanıcılarını yerli hizmetlere yönlendirmeye çalışmaktadır. Bu konuda en güçlü uygulamalardan biri olan Turkcell BiP mesajlaşma servisi de, yapılan güncellemeyle beraber artık bilgisayarlarımızda da kolayca çalışmaktadır.

Turkcell BiP Web Kullanımı

  • İlk olarak bilgisayarınız üzerinden BiP Web’in hizmet verdiği siteye giriş yapmanız gerekir. Tarayıcınızı açtıktan sonra bu bağlantıdaki adrese giriş yapınız.
  • Telefonunuzda yer alan BiP uygulamasından Profil menüsünü açabilir ve BiP WEB seçeneğine tıklayın.
  • İnternet adresi üzerinden karşınıza çıkan QR kodu aktif olan telefon kamerasından okutmanız gerekir.
  • Daha sonra doya doya masaüstü üzerinden kolayca mesajlaşabilir ve dosya aktarımı gerçekleştirebilirsiniz.

Uygulama önümüzdeki günler içerisinde güncel duruma gelecek ve çok daha kapsamlı bir masaüstü deneyimi sunabilecek. Turkcell BiP Web kullanıcılarının ilgi alanlarına dair son gelişmeleri takip edebilmek için telefonları üzerinden kullandıkları “Keşfet” servislerine yakın zaman BiP WEB’ten de erişilecek. Yine BiP kullanıcıları telefonlarında olduğu gibi internet üzerinden kolayca sesli/görüntülü arama yapabilecek. Böylece WhatsApp Web sürümünde yer almayan pek çok özelliğe Turkcell BiP Web sayesinde kolayca erişebileceksiniz.

Teknoloji Haberleri