TOGG satışları başladı mı? TOGG'u nasıl satın alırım? TOGG fiyatları ne kadar? İşte yanıtı...

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) uzun yıllardır üzerinde çalışılan Türkiye'nin ilk ve tek elektrikli araç üretimi olarak duyurulmuştu. TOGG için yapılan duyuruya göre TOGG'un ön satışlarının başladığı aktarıldı. Peki TOGG'u nasıl satın alırım? TOGG fiyatları ne kadar? İşte yanıtı...

Türkiye'de adeta bir grur tablosu olarak çalışılan ve ülke ekonomisinne önemli katkı sağlayacağı düşünülen TOGG'un üretiminin tamamlanma aşaması ardından tanıtımı geçtiğimiz yıl yapılmıştı. Yapılan tanıtımların ardından ilk sahibi olmak isteyen vatandaşlar için ön satış duyurusu aktarıldı.

TOGG satışları başladı mı? TOGG'u nasıl satın alırım? TOGG fiyatları ne kadar? İşte yanıtı...- Türkiye'de üzerinde çalışılan ilk ve tek elektrikli milli üretim olan TOGG için önemli açıklamalar geldi. Togg, ön sipariş sürecinin web sitesi ve Trumore mobil uygulaması üzerinden yakın bir tarihte başlatılacağını duyurdu.

SATIŞLAR BAŞLADI MI? NASIIL SATIN ALABİLİRİM?

Yapılan açıklamaların ardından TOGG satın almak isteyenler için nasıl bir yol izlemesi gerektikleri konusunda yüzeysel bilgilendirmeler yapılarak önn koşullar aktarıldı. TOGG'un resmi  twitter hesabından yaptığıı açıklamayya göre, TOGG için ön sipariş dönemi sona erdiğinde 2023 yılı içinde akıllı cihazı teslim almaya hak kazananları ve hak kazananlar arasında teslimat önceliğini belirleyecek bir çekiliş yapılacak.

Şubat ayının 5'inde başlaması planlanan ön satışlar için yaşanan deprem felaketi etkisi nedeniyle NFT açık artırması ileri bir tarihte gerçekleştirilecek. NFT açık artırmasıyla satışa sunulacak 100. Yıl Özel Seri Koleksiyonu öncelikli teslimat kapsamından çıkarılarak 29 Ekim'de kullanıcılar ile buluşturulmaya başlanacak.

TOGG FİYATLARI NE KADAR?

Togg'un ÖTV oranının yüzde 10'luk dilimde yer alması için, aracın vergisiz fiyatının 700 bin TL'yi aşmaması gerekiyor. Ayrıca aracın yüzde 10 vergi dilimini aşmaması için perakende satış fiyatının en fazla 908.6 bin TL olması bekleniyor.

Teknoloji Haberleri