Honor 7X İnceleme

Yakın zaman önce Türkiye pazarına giriş yapan Honor'un iddialı telefonlar arasında bulunan Honor 7X'i kutusundan çıkararak detaylı olarak incelemeye aldık.

Honor 7X teknik özellikleri, kamera performansı ve tasarımı gibi daha pek çok detay bu yazımızda bulunuyor.

Huawei'nin alt markası olarak bilinen ve yakın zaman önce ülkemize giriş yapan Honor, yüksek performansı uygun fiyat aralıkları ile sunduğu gibi odağına gençleri alabilen yaklaşımı bulunuyor. Firmanın en iddialı modelleri arasında yer alan Honor 7X de bu yaklaşımı doğrular nitelikte özellikler sunmaya devam ediyor. Bu yazımızda sizlere Honor 7X İncelemesinden bahsedeceğiz.

Honor 7X Özellikleri

Metalik bir tasarımı bulunan Honor 7X'in arka tarafında mat malzeme tercih ediyor. Şık bir görüntüsü bulunan bu modelin yine arka tarafında parmak izi okuyucu yer almaktadır. 5,93 inç boyutunda bulunan Honor 7X teknik özellikleri üretici firmaların tercih ettiği çerçevesiz bir tasarımı bulunuyor.

Honor 7X 8 çekirdekli işlemci, 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza ile üretimi yapılmış. Bu depolama kapasitesi, istenildiği zaman 256 GB'a kadar microSD ile yükseltilmektedir. Honor 7X, çift SIM kart desteği sunmaktadır. Cihazın yanında yapılmış olan slot'a ya ikinci SIM kartı yerleştirilmektedir.

Honor 7X Kamera

Ön tarafında 8 MP kamera yer alan Honor 7X'in arka tarafında ise çift kamera bulunmaktadır. Gündüz çekimlerde yeterli sonuç verebilen Honor 7X kamera LED flash desteğiyle de olsa gece çekimlerde pek tatmin edici sonuçlar verememektedir. Özelliklerine uygun fiyatlı bir çözüm olarak bulunan Honor 7X'de, hızlı şarj desteğinin yer almaması, düşük ışık düzeyinde kamera performansı, NFC desteği ve suya karşı korumasının yer almaması önemli eksiler olarak dikkat çekmektedir.

Teknoloji Haberleri