Uşak’ a Spor Totodan büyük ikramiye vurdu

Uşak merkez ve merkeze bağlı köylerle Banaz, Eşme, ve Ulubey ilçelerine çeşitli spor tesisleri yapılması için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile protokol imzalandı.

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu, Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, AK Parti Eşme İlçe Başkanı Süleyman Başar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret, Eşme Belediye Encümeni Ali Rıza Gedik, heyet halinde Ankara’ya giderek Spor Toto Teşkilat Başkanlığında, Başkan Yardımcısı Metin Ayvazoğlu ile Uşak, ilçe ve köylerine çeşitli spor tesisi yapılması için protokol imzaladı.

Protokol imza töreni hakkında bilgi veren AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, “Uşak Valimiz Funda Kocabıyık, Milletvekilimiz İsmail Güneş, Ulubey Belediye Başkanımız Veli Koçlu, Eşme Belediye Başkanımız Hacı Mustafa Çetin, Eşme İlçe Başkanımız Süleyman Başar, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Gayret, Eşme Belediye Encümenimiz Ali Rıza Gedik ile birlikte Spor Toto Teşkilat Başkanlığında, Başkan Yardımcımız Metin Ayvazoğlu ile ;

- Uşak Merkez Susuzören Köyü Halı Sahası

- Uşak Merkez Şehit Abdulkadir Kılavuz Anadolu Lisesi Halı Sahası

- Banaz Salonlu Gençlik Merkezi

- Ulubey Gençlik Merkezi

- Eşme Güreş Antrenman Salonu

- Eşme Tenis Kortu

Protokollerinin imza törenini gerçekleştirdik. İmzalanan yatırımlarımızın Uşak ve İlçelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin Bozgeyik'e desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler

Uşaklılar Çanakkale Ruhunu Bir Kez Daha Yüreklerde Hissetti
Uşak Polisi bir haftada aranan 48 kişiyi yakaladı
Polis Uşak’ta 5 yıl şark görevi yapacak

Spor Haberleri